Search icon

Najlepši par ‘Zmoreš’

32,23  + DDV

Najlepši par ‘Zmoreš’ vsebuje Dnevnik hvaležnosti in odlično kavo. Za vse ženske, ki rastejo, se učijo in sprejemajo hvaležnost v svoje življenje.

Tina je ustvarjalna duša, ki je vsak dan znova hvaležna za novo priložnost, ki jo zjutraj dobi, ko odpre oči. Hvaležna je za skuštran odsev v ogledalu, za vzpone in padce in posebno večerno rutino.

Preden zaspi si vzame par minutk in v mislih cel dan preleti. Tako se je naučila gojiti srečne misli in se vedno znova vrača k njimi. Oblikovala je Dnevnik hvaležnosti – priložnost, da deset minut pred sladkimi sanjami v miru praznujete svoje življenje, spoznavate sebe in se hranite s hvaležno energijo. Njej je uspelo, zato je povabila k tem dejanju z dnevnikom tudi druge.

Odpičena ekipa s Tedijem na čelu, ki prihaja iz Celja je prinesla revolucijo na področju kave,  piškotov in čajev. Njihova ideja s posvetilom na sladkih pregrehah je genialna. Tedi je sicer rekel, da je zgodba o nastanku blagovne znamke predolga, a če na hitro povzamemo; obožuje kavo, zraven pa se prileže dober piškot. Takšen domač, narejen iz kvalitetnih sestavin. In že več kot tono so jih spekli v tem času.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

Vse o kreativni personalizaciji

Personalizirana premium nalepka, razkošnih dimenzij za vsa ključna sporočila.
Personaliziran papirnati ovoj, pripravljen na vaše slavnostne besede.
Personaliziran kartonček, ravno pravšnji za znak, besedo ali dve.
Personaliziran zavijalni trak, po katerem se vije znak ali priložnostna misel.
Personalizirana obešanka, na kateri lepo visi znak ali izbrana beseda.
Personaliziran pozdravni kartonček, pripravljen na vaše slavnostne besede.
Papirnato polnilo, čedna cikcakasta alternativa iz recikliranega rezanega papirja, ki je tudi biološko razgradljiv.

Z veseljem naredimo izbor, predlagamo, kako dodate svoj pečat, in začrtamo časovnico. Radi se oglasimo na telefon. Hitro odgovorimo na mejl. Obiske sprejemamo tudi v razstavnem prostoru.