Search icon

Najlepši par #23

35,29  + DDV

Darilni set najlepši par #23 vsebuje prvovrstno bučno olje in set za mešanje solate. Darilo za vse ljubitelje solat in kuharske navdušence.

13,24  + DDV
22,05  + DDV

Zala je odraščala z bučnim oljem, ki ga je zajetno pokapljala na skoraj vsako stvar. Z njim je seznanila tudi Tash, domorodko iz Kalifornije, bila je ljubezen na prvi pogled. Razplamtela se je kot požar in takoj sta vedeli, da je njuno poslanstvo širiti zdravo mero bučnega olja po vsem svetu.
Ustvarili sta blagovno znamko Babica – odo vsem ženskam, ki oblikujejo naše življenje. Ravno babice so tiste, ki najbolje vihtijo kuhalnico in od njih nikoli ne odidemo praznih želodčkov.

Stoletna obrt oblikovanja lesa izhaja prav iz Ribnice, kjer se je začela zgodba Leisa. Blagovna znamka je dobila ime po domači besedi za les, ki izvira iz Dolenjske – leis. Čas je bil, da se oživi večstoletne tradicije suhe robe na sodoben način in tako so odlični kuhinjski pripomočki nastali. A da niso čisto klasični so jih naredili privlačne, prijazne in dovršene.

babica
Teža: 0.2 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

Vse o kreativni personalizaciji

Personalizirana premium nalepka, razkošnih dimenzij za vsa ključna sporočila.
Personaliziran papirnati ovoj, pripravljen na vaše slavnostne besede.
Personaliziran kartonček, ravno pravšnji za znak, besedo ali dve.
Personaliziran zavijalni trak, po katerem se vije znak ali priložnostna misel.
Personalizirana obešanka, na kateri lepo visi znak ali izbrana beseda.
Personaliziran pozdravni kartonček, pripravljen na vaše slavnostne besede.
Papirnato polnilo, čedna cikcakasta alternativa iz recikliranega rezanega papirja, ki je tudi biološko razgradljiv.

Z veseljem naredimo izbor, predlagamo, kako dodate svoj pečat, in začrtamo časovnico. Radi se oglasimo na telefon. Hitro odgovorimo na mejl. Obiske sprejemamo tudi v razstavnem prostoru.