Search icon

Najlepši par #10

21,68  + DDV

Darilni paket najlepši par #2 vsebuje food wrap in milo. Darilo za vsako damo, ki ima rada naravo in je okolju prijazna.

Irena Prezelj, ustanoviteljica Beezeeb, je za novoletno darilo svojim prijateljicam nekaj trajnostnega in uporabnega želela podariti. Vedoželjno je brskala po spletu in iskala ideje. Naletela je na povoščene krpice, ki so jo takoj prevzele. Ves potrebni material je imela doma, zato je začela z izdelavo svojih prvih povoščenih krpic, ki so jih prijateljice prejele v dar. Vse so bile navdušene in jih začele uporabljati.

Zdela se ji je odlična nova poslovna pot. Predhodno se je ukvarjala s svečarstvom, ki jo je močno bremenilo, saj se je zavedala, da s svojimi izdelki bremeni okolje. Morala je najti le še pravo ime. BeeZeeB se ji je zdelo fino. Če ime izgovorite fonetično, boste slišali »busy bee«, kar v prevodu pomeni delovna čebela in Irena je to vsekakor.


Oče Florijan je navdih v staroslovanskih običajih iskal. Govoril je o praznovanju najdaljšega dneva v letu, o buhteči naravi In neverjetni moči Kupala, otroka boga ognja in boginje vode. Na njegov dan se je častilo naravo in njeno neustavljivo moč. Na ta isti dan naj bi zelišča imela še posebno moč in, kot pravijo, so se takrat ženske gole kopale v vodi, s cvetličnimi venci na glavi. V njegovo čast. Florjan je povzel njegovo vodilo in ustvaril recepturo za naravna mila, ki nastajajo iz rastlin, zraslih na domačem vrtu.

Teža: 0.2 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

Vse o kreativni personalizaciji

Personalizirana premium nalepka, razkošnih dimenzij za vsa ključna sporočila.
Personaliziran papirnati ovoj, pripravljen na vaše slavnostne besede.
Personaliziran kartonček, ravno pravšnji za znak, besedo ali dve.
Personaliziran zavijalni trak, po katerem se vije znak ali priložnostna misel.
Personalizirana obešanka, na kateri lepo visi znak ali izbrana beseda.
Personaliziran pozdravni kartonček, pripravljen na vaše slavnostne besede.
Papirnato polnilo, čedna cikcakasta alternativa iz recikliranega rezanega papirja, ki je tudi biološko razgradljiv.

Z veseljem naredimo izbor, predlagamo, kako dodate svoj pečat, in začrtamo časovnico. Radi se oglasimo na telefon. Hitro odgovorimo na mejl. Obiske sprejemamo tudi v razstavnem prostoru.