Search icon

Dnevnik hvaležnosti

21,23  + DDV

Dnevnik, ki bo postal najljubši sopotnik. Za zapisovanje vseh tistih dogodkov in misli, ki bi jih v vihravem tempu lahko hitro pozabili, pa vas nahranijo z dobro energijo. Priložene so kartice hvaležnosti.

Kaj nam je še posebej všeč?

Spodbuja hvaležnost, stik s seboj in nam pomaga spoznati kaj v življenju je pravzaprav pomembno.

Tina je ustvarjalna duša, ki je vsak dan znova hvaležna za novo priložnost, ki jo zjutraj dobi, ko odpre oči. Hvaležna je za skuštran odsev v ogledalu, za vzpone in padce in posebno večerno rutino.

Preden zaspi si vzame par minutk in v mislih cel dan preleti. Tako se je naučila gojiti srečne misli in se vedno znova vrača k njimi. Oblikovala je Dnevnik hvaležnosti – priložnost, da deset minut pred sladkimi sanjami v miru praznujete svoje življenje, spoznavate sebe in se hranite s hvaležno energijo. Njej je uspelo, zato je povabila k tem dejanju z dnevnikom tudi druge.

KAKO SE JE ZAČELO: Razvilo se je iz večerne rutine, ki je izboljšala življenje.
OD KOD PRIHAJA: Iz najglobje želje po dobrem.
ZNAČILNOSTI: Ustvarjalno, pomirjujoče, nežno, hvaležno.
PRIPOROČILO: Ošili svinčnik in začni zapisovati, za kaj vse si na tem svetu hvaležen. Veliko stvari je, le včasih se jih ne spomnimo.

Dnevnik hvaležnosti je naš iskren sopotnik. Je prostor za naše hvaležne misli, priložnost, da uživamo v razgledu, ki nam ga daje življenje in je vesel pogled naprej. Vabi nas, da si zvečer pred spanjem ali zjutraj ob kavi vzamemo nekaj minutk časa in se v mislih sprehodimo po dnevu, ki je za nami.

Z njegovo pomočjo se učimo gojiti srečne misli, spoznavamo moč hvaležnosti in predvsem spoznavamo sebe. Oblikovan je tako, da nas vsak, dan spomni na stvari, ki so za nas s časom postale samoumevne a si zaslužijo da smo zanje hvaležni. Uči nas, da je naše življenje lepo če si le dovolimo, da ga vidimo v vsej svoji lepoti. Bodri nas z hvaležnimi mislimi in daje prav poseben prostor ljudem, ki so del našega čudovitega življenja. Dnevnik je odlično darilo samemu sebi, prav tako pa bo zagotovo razveselil vaše najdražje. Kot dodatek boste prejeli tudi hvaležne kartice, ki jih lahko podarite tistim ljudem, ki so vam s prijaznostjo polepšali dan.

Dimenzije: 14×19 cm
Teža: 0.2 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

Vse o kreativni personalizaciji

Personalizirana premium nalepka, razkošnih dimenzij za vsa ključna sporočila.
Personaliziran papirnati ovoj, pripravljen na vaše slavnostne besede.
Personaliziran kartonček, ravno pravšnji za znak, besedo ali dve.
Personaliziran zavijalni trak, po katerem se vije znak ali priložnostna misel.
Personalizirana obešanka, na kateri lepo visi znak ali izbrana beseda.
Personaliziran pozdravni kartonček, pripravljen na vaše slavnostne besede.
Papirnato polnilo, čedna cikcakasta alternativa iz recikliranega rezanega papirja, ki je tudi biološko razgradljiv.

Z veseljem naredimo izbor, predlagamo, kako dodate svoj pečat, in začrtamo časovnico. Radi se oglasimo na telefon. Hitro odgovorimo na mejl. Obiske sprejemamo tudi v razstavnem prostoru.