Search icon

Knjiga Potica brez stresa

V knjigi boste našli kup praktičnih nasvetov in drobnih trikov, ki razblinjajo mit o zahtevnosti priprave potice. Knjiga ponuja več kot 30 receptov za tradicionalne sladke in slane potice, ki jih najpogosteje pripravljamo v slovenskih domovih. Predstavlja pa tudi recepte za moderne nadgradnje, ki so bližje kulinaričnim trendom današnjega časa. Ob več kot 100 fotografijah potic in postopkov priprave se vam bodo gotovo pocedile sline – in peka potice bo postala vaša nova strast.

Kaj nam je še posebej všeč?

Podira marsikateri stereotip o pregovorno težavni pripravi potice.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

SKU: Knjiga Potica brez stresa OZNAKA:

Leta 2012, nekega poletnega dne, je Janja želela prijateljico iz tujine razveseliti s kavo in kosom pristne slovenske potice v eni izmed ljubljanskih kavarn. A njeno iskanje je bilo zaman. Kljub temu, da potico radi predstavljamo kot simbol slovenske kulinarične tradicije, je opazila, da je turisti skorajda nikjer ne morejo poskusiti. Ta trenutek ji je dal misliti – kako je mogoče, da ena naših najbolj prepoznavnih jedi ostaja tako nedostopna? Ko je začela razmišljati o potici kot poslovni priložnosti, je ugotovila, da potrebuje ta tradicionalna sladica svež pristop. Rodila se je ideja za blagovno znamko le Potica, ki je slovensko potico približala sodobnim okusom in zahtevam.Blagovna znamka le Potica je hitro postala sinonim za butično izdelavo potice in z inovativnimi idejami obogatila doživetje slovenske kulinarike. Ob praznovanju 10. obletnice delovanja je Janja izdala knjigo Potica brez stresa, kjer deli svoje nasvete, trike in strast do te tradicionalne jedi. Knjiga podira stereotipe o “težavni” pripravi potice ter pokaže, da je lahko ta ikonična sladica dostopna prav vsakomur.

KAKO SE JE ZAČELO: Večletno rutino v računovodskem poklicu sta preglasila ustvarjalni nemir in želja po lastni podjetniški poti.

OD KOD PRIHAJA: Iz butične pekarne lePotica, kjer pečemo le in samo potice.
ZNAČILNOSTI: Knjiga za začetnike in mojstre peke potice, za ljubitelje tradicionalne kulinarike in tiste, ki radi odkrivajo nove okuse.
PRIPOROČILO: V knjigi boste našli odgovore na večna vprašanja o prehlajenem testu, počeni skorji in luknjah v potici.
Format: 19 x 26 cm
Obseg strani: 144 strani
Vezava: Trda vezava
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

Vse o kreativni personalizaciji

Personalizirana premium nalepka, razkošnih dimenzij za vsa ključna sporočila.
Personaliziran papirnati ovoj, pripravljen na vaše slavnostne besede.
Personaliziran kartonček, ravno pravšnji za znak, besedo ali dve.
Personaliziran zavijalni trak, po katerem se vije znak ali priložnostna misel.
Personalizirana obešanka, na kateri lepo visi znak ali izbrana beseda.
Personaliziran pozdravni kartonček, pripravljen na vaše slavnostne besede.
Papirnato polnilo, čedna cikcakasta alternativa iz recikliranega rezanega papirja, ki je tudi biološko razgradljiv.

Z veseljem naredimo izbor, predlagamo, kako dodate svoj pečat, in začrtamo časovnico. Radi se oglasimo na telefon. Hitro odgovorimo na mejl. Obiske sprejemamo tudi v razstavnem prostoru.